Boertje Jeroen – aflevering I

Ongelofelijk zitten klooien met het renderen en converteren van de montage. Maar het heeft wel wat opgeleverd. De kwaliteit gaat er op vooruit. Het geluid is niet meer overstuurd en de resolutie is, kunstmatig, opgewaardeerd naar 1280 x 720 pixels. Dat kan natuurlijk niet echt, want mijn camera levert maximaal 720 x 576 pixels. Toch maar eens gaan sparen voor een HD camera. Misschien eerst de JVC Flip-alike. Super klein, formaat mobiele telefoon. Altijd handig, moet je gewoon hebben eigenlijk. Daarna doorsparen voor echte kwaliteit.

Het afgelopen weekend heb ik twee reportages gedraaid. Ik heb, zeg maar, de smaak te pakken en ben nu druk aan het monteren. Zaterdag op bezoek bij de open dag van MTB Motorsport. Goed beeldmateriaal met een aantal leuke interviews met Mick en Arjan. Ik vond het erg leuk om er te zijn. Zondag op bezoek bij boertje Jeroen. Het leek de zoete inval wel. Vrienden en familie waren massaal op de piepkleine baby dwerggeitjes afgekomen. Super lief, donderdagnacht geboren in de stallen die Jeroen beheert. Begin januari was ik er ook al, op zoek naar de ijsvogel. Die was er toen even niet. Wél de toen nog hoogzwangere moeder dwerggeit. Aflevering II, met de baby dwerggeitjes, laat nog heel even op zich wachten.

5 reacties op „Boertje Jeroen – aflevering I“

 • drecul:

  leuk filmpje, alleen jammer dat je er nu wel voor zorgt dat ze misschien geruimd worden want de ambtenaar kijkt natuurlijk ook mee.

  Er kunnen wel een paar onderduiken in mijn box.

 • Dirk:

  Ik hou de geiten van Jeroen aanbevolen voor de opvang in jouw box. Is het warm daar?

 • Dennis:

  lieve beessies! Ben benieuwd naar die kleintjes. Wat is dat nou met die steiger, zou ik die gebouwd hebben? Dan lag Jeroen allang met zijn kanis in het water ben ik bang. Ik ben beter met computers.

  is er nog plek voor wat lammeren, wat munt, rozemarijn, olijfboompje?

 • drecul:

  @Dennis wil je een kebabshop beginnen?

 • [...] gekomen om zelf kippen te houden, maar nu is het dan eindelijk zover. Vorige week na een tip van boertje Jeroen een tweedehands kippenhok opgehaald in Purmer-Zuid. Afgelopen weekend de kippen uitgezocht. Nou ja, [...]

Reageer

Archief