Lachen met webshops

Lachen met webshops. Bestelhilariteit van de onderste plank. Na de ‘lees verder’ een samenvatting van een eindeloze mailwisseling met de klantenservice. Negen dagen, 28 mailtjes en de nodige verwarring verder is het dan toch gelukt. Ironisch genoeg heet de webshop CameraNU.nl. In het begin was ik vooral verbaasd over de miscommunicatie. Op het laatst verheugde ik mij op het volgende mailtje, wat voor gekkigheid zou er nú weer in staan. Ik heb flink gelachen om elke nieuwe ontwikkeling.

Maar we zijn er dus uit! De ‘Vlog interview Kit’ inclusief de door mij gewenste aanpassing, is onderweg naar het afhaalpunt van PostNL. Martin, David, Reina, Bianca, Wouter, Janine, bedankt voor jullie volharding. Jarno, bedankt voor het in orde maken van de offerte. Je bent een held. En nu maar hopen dat de inhoud van het pakketje overeenkomt met de bestelling.


Beste,

Ik zou graag de Vlog intverview Kit bestellen, maar dan met een kleine aanpassing. Namelijk met de Rode SC6-L Dual TRRS in plaats van de Rode SC6. Kan dat, en zo ja wat wordt dan de totale prijs?

Groet, Dirk

Beste Dirk,

Ja hoor dat kan. Je ontvangt een mail met een offerte van onze inkoopafdeling.

Mvg, Martin

Dankjewel, Martin

Fijn dat het kan. Ik heb echter nog geen offerte ontvangen.

Groet, Dirk

Beste Dirk,
ik heb de ticket er bij gezocht en zie dat onze inkoopafdeling een reactie heeft gegeven. Er is helaas geen korting mogelijk op de offerte. Wil je de bestelling alsnog door laten gaan?

Met vriendelijke groet,

Reina

Beste Reina,

Ik heb dus geen offerte ontvangen. Zouden jullie mij die alsnog willen sturen? Alvast bedankt.

Dirk

Beste Dirk,

In de bijlage de offerte.

Mvg, David

Beste David,

Bedankt voor de offerte. Ik heb er een vraag over.

De vlog interview kit (met Rode SC6) kost 198 euro. 
De Rode SC6 kost los 15,50 euro 
De Rode SCS-L kost los 79,95 euro 
Dat maakt een verschil van 64,45 euro, wat een prijsverhoging tot 262,45 euro zou verklaren. 
Dus ik begrijp niet hoe jullie komen op een bedrag van 433,40 euro?? Zelfs als ik de kit en de SC6-L los bestel ben ik voordeliger uit.

Ik denk dat er producten dubbel zijn meegenomen in de lijst. Wat mij opviel is dat de VideoMicro microfoon 59 euro kost, volgens mij zit daar standaard een windshield bij. In de offerte wordt die ook nog een keer apart opgevoerd voor 20,95 euro.

Kortom, ik zou akkoord gaan met een prijs van 262,45 euro.

Met vriendelijke groet,

Dirk Olsthoorn

Beste Dirk ,

De windshield heb ik eruit gehaald hoor .
En de Rode SC6  kan ik vinden , maar de  Rode SCS-L niet …
Heb je linkje voor me?

En dan deze eruit toch? 
Rode SC6-L Dual TRRS input and headphone output for Apple Devices 
Rode SC7

Met vriendelijke groet,

Bianca

Hoi Bianca,

Ik heb het afgekort tot SC6-L. Ik bedoelde daarmee de Rode SC6-L Dual TRRS etc.

Eerder mailde ik dit:

Goedemiddag,

Wat wordt dan de prijs? Ik zou dus graag het volgende willen bestellen:

Shoulderpod R2 The Pocket Rig
– Shoulderpod G1 The Grip
– Houten handvat
– Polsriem
– Bevestigiingsbeugel (10cm)
– Twee 1/4 inch connectors
– 1/4 inch naar shoe-adapter
Rode VideoMicro microfoon
– SC2 TRS 3.5mm aansluitkabel
– WS9 windscherm
– Rycote Lyre shoe-mount 
Rode SC7
Rode SC6-L dual TRRS
Rode SmartLav+ Lavalier microfoon
– Plopkap
– Bevestigingsclip
– Opberghoesje

Mvg, Dirk

Waarbij de complete opsomming is gekopieerd uit beschrijving van de ‘vlog interview kit’ zoals die op jullie website staat:

https://www.cameranu.nl/nl/p1770045/vlog-interview-kit

Met daarbij in paars aangegeven waar de door mij gewenste wijziging zit: SC6-L dual TRRS (etc.) i.p.v. de SC6.  De SC7 heb je volgens mij wel nodig, dus die er graag in laten.

Ik hoop dat je er zo uitkomt.

Hartelijke groet, Dirk

Hallo!

Ik heb het even nagekeken en er stonden inderdaad wat artikelen dubbel in. Nu klopt de offerte weer. 
Helaas Kunnen wij geen additionele korting bieden. Deze wordt niet vergoed door de industrie en kunnen de set leveren voor € 286,45.

Graag vernemen wij of je deze zou willen omzetten in een bestelling.

Met vriendelijke groet,

Wouter

Hallo!

Als ik op jullie website de ‘vlog interview kit’ bestel en de SC6-L dual TRRS los erbij, dan kom ik uit op 277,95 euro uit én heb ik bovendien de SC6 er ook nog bij. Ik denk dus dat ik dat maar doe. Ik begin dit onderhand wel komisch te vinden. :D
Groet, Dirk

Hoi Dirk!

Toch snap ik niet hoe jij dan op een ander bedrag uitkomt. Ik zou het wel graag willen begrijpen. Heb je anders een foto van je winkelmandje? Het is niet onze bedoeling om warrig over te komen, maar waar het nu mis zou gaan kan ik ook even niet vinden…

Het zou in ieder geval enorm helpen! ^^

Met vriendelijke groet,

Wouter

Hoi,

Bij deze.

Groet, Dirk

(Na een dag zonder reactie..)

Wouter?

Beste Dirk,

Het is aangepast :-) Ik zal u nog eenmaal de offerte doorsturen en daarnaast een IDEAL link voor de betaling.
Mocht u dit op een andere manier betalen, dat kan uiteraard maar dan horen wij het graag.

Jarno

Jarno, je bent een held. :)

Ik ga betalen via iDEAL.

Dankbare groet, Dirk

Hoi Dirk,

Kijk, dat is fijn om te horen! Nu nog een cape en de mogelijkheid om te vliegen…
Helaas gaat dat niet gebeuren hehe.

Vergeet ‘m niet te betalen, anders gaat deze de deur niet uit ;-)

Met vriendelijke groet,

Jarno

Reageer

Archief