Drecul en de griepprik

Drecul, de ongekroonde koning van de complottheorie heeft zich gemeld. Over de griepvaccinatie hoax en de farmaceutische industrie. Leuk flimpje in het engels. LOL. Midas Dekkers zou het niet beter doen. Nog wat bewijzen graag en dan zien we wel of het nog steeds zo lollig is. Bewijzen hier of misschien daar?

Update: Drecul meldt ons dat de echte problemen zich in Oekraïne afspelen. Griepterrorisme, met het kunstmatig geproduceerde H5N1 virus, verspreidt door het farmaceutische bedrijf Baxter. En dat het H1N1 vaccin dus geen vaccin is maar een biowapen om het imuunsysteem van de mens te breken. Dus….

‘On August 12 Israeli bioscientist and MOSSAD agent Joseph Moshe called the studio of Dr. A. True Ott after a radio talk program. He claimed that tainted H1N1 Swine flu vaccines were being produced by Baxter BioPharma Solutions and said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death. The next day his standoff with Los Angeles police was televised live.’

28 reacties op „Drecul en de griepprik“

 • Drecul:

  Drecul meld zich. Dank voor de geuzennaam maar complot dekt de lading niet meer.

  Even wat feiten op een rij dan maar?

  De mexicaanse griep is lichter van aard dan de gewone seizoengriep. Dit is al aangetoond in landen die hun piek al gehad hebben zoals australie die nu naar de zomer gaat.

  Minder doden dan de normale seizoen griep.

  Waarom wordt er dan gesproken van een pandemie?

  Omdat de WHO haar defenitie heeft aangepast van een pandemie, hoeft alleen nog maar globaal rond te gaan en niet zo dodelijk te zijn.

  Dus wordt vaccinatie ieder jaar gepushed.

  In januari van dit jaar heeft farmaceutisch bedrijf Baxter 72 kilo seizoengriep virus naar 18 voormalig oostblok landen gestuurd voor het aanmaken van het vaccin voor de gewone seizoen griep.

  In deze 72 kilo zat een live vogelvirus wat per ongeluk aan het licht kwam omdat een wakkere lab medewerker in czechie het vaccin getest had op 11 fretten.

  Toen al die fretten de volgende dag de geest gaven brak er paniek uit en kwam aan het licht dat er een live vogelgriep virus inzat.

  Foutje bedankt zegt baxter, BS zeggen de experts.
  Het onderzoek hoe dit heeft kunnen gebeuren in een zwaar beveiligt lab loopt nog.

  Nu even over de oekraine.

  Als je in nederland op dit moment een scheet laat ten gevolge van de mexicaanse griep is het voorpagina nieuws.

  dat er in 2 weken tijd in de oekraine al 180 mensen zijn omgekomen ten gevolgen van de longpest en al ruim een miljoen mensen zijn besmet met verspreiding naar Hongarije, roemenie en andere omliggende landen hoor ik nergens terug in de mainstream media.

  Maar het wordt pas echt vreemd als in augustus van dit jaar een man genaamd Joseph Moshe, die beweert een voormalige microbioloog van de Israëlische geheime dienst ‘Mossad’ te zijn, wordt gearresteerd in Los Angeles en wel op een nog nooit eerder vertoonde manier.

  Nog geen 24 uur daarvoor beweerde Moshe, in een live radioshow van Dr A. Ott, een microbioloog te zijn die op het punt stond om aan een ‘states attorney’ bewijsmateriaal te overhandigen betreffende een besmet H1N1 varkensgriepvaccin gemaakt door ‘‘Baxter’’’ Bio Pharma Solutions’ in Oekraïne.

  Trouwens microbioloog is een zeer gevaarlijk beroep.
  Google maar een op dead microbioligists.

  excuus parfum voor de spelling, had enige haast.

 • Vergeef me dat ik geen tijd heb genomen om dit hele verhaal te checken, ik ga er dus ook geen algeheel oordeel over geven.

  Ik heb me nu even beperkt tot de spil in dit hele verhaal: die dr. Joseph Moshe. Ik heb de beelden gezien van zijn aanhouding en de nodige artikelen gelezen. Het is me nogal wat, erg intrigerend allemaal.

  Daarop ben ik eens verder gaan googelen op zijn naam: gewoon, om te ontdekken wat hij nog meer heeft gedaan in zijn leven. Ik ben een uur aan het zoeken geweest en wat denk je? Niets. Ht enige wat ik over hem heb gevonden, zijn verhalen die geschreven zijn na zijn vermeende arrestatie.

  ‘Vermeend’ inderdaad, want ik durf inmiddels wel met enige zekerheid te stellen dat deze dr. Joseph Moshe niet bestaat en nooit bestaan heeft.

 • Dirk:

  Patrick, je snapt het niet hè. Die informatie is natuurlijk zorgvuldig van het internet verwijderd. Door de samenwerkende geheime diensten die de wereld regeren.

 • Ach ja, natuurlijk, stom van mij.

 • Gorris:

  he leuk dit. Dirkzijn is ook Oponderzoekzijn

  ff mijn reaktie

  Nee, ik snap t inderdaad niet; een undercover geheim agent van de Mossad beleeft zijn ‘coming out’. Maar hij wordt niet geloofd want op internet is niets te vinden over zijn periode voor zijn coming out.

  Tja.

  Er moeten betere redenen te vinden zijn om de man niet te geloven.

 • Drecul:

  Wie is die man dan uit het youtube filmpje die ze een uur met traangas bestookt hebben?

  Overigens vindt ik de heer Mosche niet de spil van dit verhaal hoogstens een vreemde bijkomstigheid.

 • Zijn naam is Mohammed Al-Bundi, Iraans geheim agent, geboren in Teheran en sinds 1994 gestationeerd in Washington. Een week eerder had hij in de Wamsutter News, het sufferdje van Wamsutter, Wyoming onthult dat president Barack Obama een buitenechtelijk kind is van de Iraanse Ayatollah Khomeini en prinses Gracia van Monaco. Michelle Obama is in werkelijkheid zijn zus, met wie hij al sinds z’n dertiende een hartstochtelijke relatie heeft. Twee van hun kinderen zijn ietwat ongelukkig ter wereld gekomen (drie armen, 1 oog, je weet wel) en worden angstvallig buiten de publiciteit gehouden. Volgens Al-Bundi leven ze geketend in de voormalige sm-kelder van Dick Cheney, diep onder het Witte Huis.

  Je snapt dat dit soort dingen natuurlijk niet naar buiten mogen komen. De krantenjongens van de Wamsutter News werden gelukkig nog net op tijd onderschept. En net toen Mohammed Al-Bundi zijn uitstekend doorwrochten verhaal wilde slijten aan de Fluvanna Review in Palmyra, Virginia werd hij met overdreven veel geweld ingerekend door de FBI.

  Eerst schrok de Amerikaanse overheid nog, toen bleek dat beelden van de inrekening op internet verschenen. Gelukkig werden ze geholpen door een fanaat die nog een bewijs zocht om zijn theorietje over de Mexicaanse griep te staven. Van Mohammed maakte hij een Israelisch geheim agent die een boekje open wilde doen over griep als biologisch wapen. Andere fanatici namen het sprookje zonder ook maar 1 poging tot feiten checken blindelings over. De Amerikaanse overheid haalde opgelucht adem: de waarheid verdoezeld door een complotheorie, kwam dat even goed uit.

  Einde.

  Zo. En probeer nu maar eens te bewijzen dat mijn verhaal niet waar is.

 • drecul:

  Bronvermelding?
  John Moshe in dit verhaal is als de microchip in het vaccin.

  Ver gezocht en een manier om alle kritische vragen in het belachelijke te trekken.

  maar de vragen die er toe doen blijven onbeantwoord:

  Waarom wordt het vaccin zo gepushed en tegen het advies van de WHO in, in kinderen en zwangere vrouwen gespoten terwijl het een doodgewone onschuldige griep is, zwakker dan de normale seizoengriep.

  Waarom krijgt de Duitse overheid een ander vaccin dan de bevolking?

  Waarom vind Polen het onzin om haar bevolking te vaccineren?

  Waarom is thiromisal (kwik), in 2004 uit het griepvaccin gehaald wegens giftigheid, weer terug in het mexicaanse griep vaccin?

  Waarom hoor en lees ik nergens in de kranten en op het nieuws dat er in 3 weken tijd in de Oekraïne 171 mensen zijn overleden, 1,2 miljoen besmet waarvan 64.000 in het ziekenhuis aan een virus wat in geen verste verte op mexicaanse griep lijkt maar op de spaanse griep (longpest)en mensen binnen 2 dagen stikken in hun eigen bloed?

  Hier geven ze ook aan dat het iets anders is dan de Mexicaanse griep.

  http://www.medindia.net/news/More-Than-A-Million-Infected-In-Ukraine-Flu-Epidemic-60743-1.htm

  In het westen wordt het in het buitenland minimaal over bericht en wordt het op swineflu gegooid.

  Maar in Nederland hoor je helemaal niks!
  De Mexicaanse griep is wat op de voorpagina staat, dat terwijl we op 3 uur afstand zitten van een besmettelijke longziekte die 10 dodelijke slachtoffers per dag produceert op dit moment.

 • Yep, en dat is dus exact wat ik probeerde aan te geven: ongegronde, vergezochte theorieen leiden de aandacht af van wat er werkelijk gebeurt.

  Wát er werkelijk gebeurt, dat weet ik ook niet. Op Nu.nl las ik vorige week al over een miljoen besmettingen in Oekraine. Het wordt dus niet doodgezwegen, er wordt alleen niet gerept over Spaanse griep. Misschien is daar wel een goede reden voor: is het al officieel vastgesteld bijvoorbeeld? Of is dat slechts een conclusie van dezelfde alternatieve bronnen die ook verhaaltjes over ene Joseph M. (toch een berucht initiaal in Israel) verspreiden?

  Waarmee ik maar weer wil zeggen:
  Kritisch op de media zijn? Gooooood
  Alles geloven wat kritische mensen roepen? Baaaaaad

 • drecul:

  Officieel als in dna test geen idee maar het ministerie meld 67 swineflu gevallen en 14 doden ten gevolg en een miljoen gevallen van een longziekte met 239 doden.

  Dus er wordt al een onderscheid gemaakt.
  Ik weet ook niet altijd wat ik moet geloven dingen zoals chips nanodeeltje en bevolkingsreductie klinken mij onwerkelijk en vergezocht in de oren.

  Maar je moet toch toegeven dat degene die door mensen beticht worden van bevolkingsreductie er ook geen enkele moeite voor doen om zich zelf uit het verdachtehoekje te plaatsen. ;) integendeel.

 • Inderdaad, nu gaan ze ook al bejaarden met insuline inspuiten. ;-)

 • Gorris:

  Ja idd. al die theorieen leiden maar af. Kheb zelf maar even een test gedaan….

  ..Heb een dag op een zak chips staan stampen, deeltjes worden wel steeds kleiner maar ze passen nog steeds niet in m’n spuit.

  myth busted!?!

 • Patrick:

  Geen idee wat het is, maar ik wil wat Joris drinkt! :-P

 • Drecul:

  Yep met dank aan mijn collega. (die heeft hem in gestuurd.)

  Het dodental staat inmiddels op 289 en in Canada zijn er ook 24 mensen overleden in 72 uur tijd.

  De WHO spreekt nog steeds over swineflu ondanks dat de symptomen meer overeenkomen met H5N1 (birdflu).

 • Drecul:

  Trouwens die 11 bejaarden die zouden zijn ingespoten met insuline geeft ook te denken.

  http://zaplog.nl/zaplog/article/aanvulling_op_11_bejaarden_in_laren_in_ziekenhuis_na_injectie_insuline

 • Drecul:

  En nu beginnen de berichten in de MSM ook binnen te druppelen:

  De specialisten die aanwezig zijn denken niet dat het om een mutatie van het H1N1 virus gaat, ze weten echter niet wat het wel is. Ze wachten op resultaten uit London voor uitsluitsel.

  Een doktor die werkzaam is in West Oekraine zei :”We hebben twee slachtoffers die zijn overleden als gevolg van dit mysterieuze virus onderzocht. We vonden daar longen die zo zwart waren als houtskool.
  Het lijkt wel of ze compleet verbrand zijn, het is verschrikkelijk.”

  Dagelijks sterven steeds meer mensen, gisteren zijn er 17 gestorven aan dit virus.

 • Dirk:

  Apocalypse Now. Brrr…

 • Drecul:

  Welnee gewoon zorgen dat je imuumsysteem op peil is:

  veel knoflook, uien , gemberwortel, citroengras, chilli pepers,honing, citrusvruchten, spruitjes, kiwi etc etc.

 • Drecul:

  En zo nu en dan een jointje als anti-varaal middel.

 • Dirk:

  Oh, dat lukt wel. Ik moet gewoon gaan blowen en dan komt alles goed. Gelukkig heb ik vrijdag bij George Clinton, onvrijwillig, het broodnodige anti-virale spul opgesnoven.

 • [...] ook niet op pagina twee. Ergens bij binnenland op pagina vijf een piepklein artikeltje. Het is dat Drecul scherp is als altijd. Op televee gaat het vanavond alleen maar over Ramses. Mooie vent hoor maar [...]

 • drecul:

  Het gemuteerde griep virus uit de Oekraïne is gearriveerd in Ned. en de eerste dode is gevallen.

 • drecul:

  Is dit wel een mutatie van het Mex. griepvirus? Een virus heeft 2 mogelijkheden tot mutatie. 1. Mutatie in eigen dna/rna zodat het gevaarlijker wordt.

  De kans hierop is nihil volgens virologen. 2. Een mutatie met een ander virus zoals H5N1 (vogelgriep).

  Aangezien dit ‘gemuteerde’ virus eerder dan de mex. griep in de Oekraine waarneembaar was is het voor de hand liggend dat dit een heel nieuw virus betreft.

  Daarbij als het virus gemuteerd is of zelfs een nieuw virus heeft vaccinatie met het al gekochte vaccin geen nut meer.

Reageer

Archief