Griepepidemie: levensgevaarlijk of hoax

Gisteren keek ik bij het ontbijt naar Goedemorgen Nederland. Te gast minister Ab Klink van volksgezondheid. Hij had een aardig verhaal over epedimie en vaccins enzo. Risicogroep vroettijdig bepalen, vaccins aanschaffen, later plannen bijstellen, vaccins die over zijn doorverkopen. Gewoon een goed verhaal van een minister die zijn werk doet. Zonder zichzelf belangrijk te vinden en dat kom je ook anders tegen.

mondkapje_wereldbolGisteravond bij Pauw & Witteman zat Midas Dekkers met verlopen hoofd aan tafel. Hij kwam pas laat aan de beurt dus ik vroeg me al af waar het over zou gaan. Ik heb me rot gelachen. Griep is volgens hem iets voor mensen in vaste dienst. Die kunnen het zich veroorloven om een paar dagen rillend in bed te liggen. Hij rekende op zijn bekende wijze af met de hype rond de griepepidemie. Dat vaccins gemaakt worden voor bekende virussen en dat juist de gemuteerde virussen gevaarlijk zijn. En dat vaccins kopen typisch iets is voor een bange minister die het niet op zijn geweten wil hebben dat er slachtoffers vallen. En dat een KWART MILJARD euro wel een heleboel geld is voor een griep waarvan het zeer waarschijnlijk is dat het geen gevaar vormt.  LOL. Ik hoop dat bij jullie uitzendinggemist.nl werkt want ik heb er altijd ruzie mee. Midas op 39 minuut 42 seconden.

Dus ja, wat moet je geloven. Ik ga voor Midas, vanwege de hoge amusementswaarde.

5 reacties op „Griepepidemie: levensgevaarlijk of hoax“

 • Fan:

  lees wat de ouders van Freek te zeggen hebben:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/5152548/___K...

  Beste mensen, laat je niet gek maken door de vaccins. Ik krijg liever de griep dan het vaccin. Mijn liefste FReek was kern gezond dat bleek uit autopsie.3 dagen na vaccinatie was hij er niet meer. Wij kregen zelf te horen van iemand die bij de inspectie gezondheidszorg gewerkt heeft, dat er wel verband is tussen vaccinatie en zijn overlijden. Dus ze moeten van onze lieve kleintjes afblijven. Maffia-praktijken!!!!! schandalig !!!!!Wij blijven vechten voor mijn dierbaarste Freek. kijk op meerwetenoverfreek.nl
  hagoort, Barendrecht | 19:34 | 24.10.09

 • Ik ben op de hoogte van Freek en de gevolgen van zijn vaccinatie. Ik heb het HPV en nu de Mex. griep-vaccinatie bestudeerd. Ik kan niets anders zeggen, dat deze vaccinatie’s zeer, zeer schadelijk zijn.
  Het meest ongeloofwaardige is, dat het RIVM, voorstander van vaccin’s , onderzoek doet naar de dood van Freek. Hoe onafhankelijk kun je zijn? Hoe komt het, dat wij geen officiele bijwerkingen van het HPV-vaccin krijgen van de 34% gevaccineerde meisjes? Die bijwerkingen zijn er zeker, maar zullen geweten worden aan “onderliggende fysieke problemen”, niet aan het vacin. Ik zal er alles aan doen, om dit boven tafel te krijgen.

 • Dirk:

  Inderdaad maffia!

 • [...] Over de griepvaccinatie hoax en de farmaceutische industrie. Leuk flimpje in het engels. LOL. Midas Dekkers zou het niet beter doen. Nog wat bewijzen graag en dan zien we wel of het nog steeds zo lollig is. [...]

 • [...] men aan de straatstenen niet kwijt. Ik kan me nog herrineren dat ik minister Klink in het programma Goedemorgen Nederland hoorde vertellen hoe eventueel ongebruikte vaccins zouden worden doorverkocht aan andere landen. [...]

Reageer

Archief