Pff..

Echt te lang achter de computer gezeten deze week. Wel een heleboel geleerd over WordPress en website’s maken. Verslavend is dat. Het resultaat is wel dat Dirk Zijn Blog nu zo’n beetje af is.

Voorlopig even geen computer meer voor mij. Vandaag ga ik bij Richard op bezoek in Berghem. De files zullen nu wel een beetje zijn opgetrokken dus ik ga zo vertrekken. Even bijkletsen met de jongen die ik al ken vanaf mijn tweede jaar. We groeiden samen op in Ilpendam. Zelfde rijtje, in de Fuutstraat.

Volgende week ook nog maar even geen computer. De tijd vliegt voorbij als je daar achter zit. Deze week ook nog een videoclip gemonteerd. Gewoon omdat het kan. Tijd genoeg. Ik geniet nog lekker van de laatste weken van mijn spaarverlof. Maandag ga ik hout halen en dan eindelijk het hek rond de tuin afmaken. Dat stel ik al een paar weken uit :-) . Verder heb ik nog meer klus plannen voor volgende week, maar als ik mezelf een beetje ken zullen ze wel iets te ambitieus zijn.

Reageer

Archief