Internet asociaal?

Vandaag weer een kastje Ikea PS verkocht via marktplaats.nl. Leuk is dat. Jonge puber met baseballpetje, helemaal glimmen terwijl hij naar het kastje bleef staren. Trots met papa het kastje naar de auto dragen. Vorige week zondag zijn kwamen twee jongens uit Badhoevendorp een stapel tegels ophalen die over waren na het herbestraten van de tuin. De bestelbus achteruit door de nauwe steeg, samen aanwijzingen geven, lachen als we bijna een te koop bordje omver rijden.

Vorige week heb ik met Michel, Jonne en Maureen een hele gezellige avond gehad in Amsterdam. Via Hyves weer contact gekeregen met Maureen. Ik vond het echt heel leuk haar weer te zien. We kennen elkaar vanaf klas 4 havo.

Er zijn mensen die zeggen dat internet ervoor zorgt dat mensen in hun schulp kruipen en asociaal worden. Het staat voor mij vast dat deze mensen nog nooit het internet hebben ontdekt. Uit angst voor het onbekende?

Ik ben blij met internettoepassingen zoals hyves en marktplaats.nl. Ze maken de wereld kleiner en socialer.

Reageer

Archief