Maar gelukkig wel democratisch gekozen

Israël is het enige land in het Midden-Oosten met een democratisch gekozen volks-vertegenwoordiging.

Dat klopt, gedeeltelijk, want ook Gaza of Palestina, of hoe je het ook noemen wilt, heeft een democratisch gekozen volksvertegenwoordiging, namelijk de Hamas. Oh wacht, dat is een terroristische organisatie dus dat telt natuurlijk niet. Tja, het is ook zo verwarrend al die regeltjes die voor de een wel gelden en voor de ander niet. Maar goed terug naar het onderwerp. Israël is een democratisch land en in het parlement kun je dan ook gewoon je zegje doen…. zou je zeggen.

Ik zeg het nu al vast, wat u in de video gaat zien is echt, geen theater of hoax.

En dan te bedenken dat deze mensen zo’n 200 atoomwapens bezitten. Weliswaar niet officieel maar ze hebben ze wel.

1 reactie op „Maar gelukkig wel democratisch gekozen“

Reageer

Archief