Moraalridder Balkenende is billenman

‘U kijkt zo lief,’ zei CDA-lijsttrekker en demissionair premier Jan Peter Balkenende tegen interviewer Mariëlle Tweebeeke tijdens het Carré-debat. Die opmerking leidde tot enorme verontwaardiging, ook bij GroenLinks-leider Femke Halsema.

Halsema zou na afloop van het debat woensdagavond tegen Balkenende hebben gezegd dat zij zo’n opmerking niet zou pikken. ‘Ik had u een knietje gegeven,’ aldus de emancipatievoorvechter.

Artikel HIER.

De fliterige opmerking van Balkenende komt niet uit de lucht vallen. Balkenende is eerder in het nieuws geweest vanwege zijn flirtgedrag. Zo zou hij op feestjes met enige regelmaat de billen van jonge vrouwen beroeren. Lang leve de moraalridders van het CDA!

Op feestjes beweegt Balkenende zich behoedzaam in de persoonlijke ruimte van één of twee jonge vrouwen. Eerst reageren de meiden verheugd op de aandacht van de hoge functionaris. Dan legt hij zijn hand op een onderrug. Langzaam daalt de hand af naar het grijze gebied tussen rug en billen, tot de vlezige bolling wordt bereikt waar normale mensen vanaf willen blijven, zeker als zij ouder zijn en een machtige positie bekleden.

Artikel HIER.

4 reacties op „Moraalridder Balkenende is billenman“

Reageer

Archief