De nieuwe Krajicek, hij komt eraan

ThiemoHij doet het lekker hoor, Thiemo de Bakker. Heeft talent die jongen. De Nederlander bereikte gisteren ten koste van de Spanjaard Guillermo Garcia-Lopez de derde ronde op Roland Garros. Een goede manager heeft hij al – dezelfde als Andy Roddick. Nu staan ook de topcoaches voor hem in de rij. 

In de derde ronde speelt De Bakker tegen de Fransman Jo-Wilfried Tsonga. De Bakker was Tsonga een maand geleden nog de baas in de kwartfinale van het toernooi van Barcelona.

PARIJS – De prestaties van Thiemo de Bakker zijn niet onopgemerkt gebleven in de tenniswereld. De Nederlander die gisteren ten koste van de Spanjaard Guillermo Garcia-Lopez de derde ronde op Roland Garros bereikte, staat in de belangstelling van topcoaches als Tony Roche, Paul McNamee en Patrick Mouratoglou.

Dat meldt coach Ken Meyerson, sinds 1 januari de manager van de 21-jarige tennisser, in het NRC Handelsblad.

Roche was trainer van onder andere Ivan Lendl, Lleyton Hewitt en Roger Federer, terwijl de Australische oud-tennisser McNamee bekend is als sportbestuurder. Mouratoglou is de oprichter van een tennisschool in Parijs, waar ondere andere Marcos Baghdatis traint.

Artikel HIER. Video HIER.

Reageer

Archief