Gratis muziekdienst Spotify

Hehe, was dat nou zo moeilijk. :P

De toekomst van het luisteren naar muziek – zo wordt de Zweedse website Spotify door veel mensen gezien. Sinds gisteren is de dienst ook beschikbaar voor Nederlandse gebruikers.

Spotify is een soort jukebox op internet. Bezoekers kunnen er gratis en legaal luisteren naar een groot deel van alle muziek die ooit is opgenomen. In het bestand van de site zitten vele miljoenen nummers. In ieder geval de catalogi van alle grote platenmaatschappijen, en daarnaast hebben zich vele kleine aangesloten.

De dienst is gratis doordat er af en toe een reclame tussen twee nummers klinkt. Wie zich daaraan ergert, kan voor tien euro per maand een reclamevrij premiumabonnement afsluiten. Van de inkomsten worden de rechthebbenden betaald.

Artikel HIER.

3 reacties op „Gratis muziekdienst Spotify“

Reageer

Archief