Citroën C3

In Purmerend. Bovag garantie. Niet te groot. Niet te klein. Niet te saai. Niet te oud. Niet teveel kilometers. Automaat. Airconditioning. Betaalbaar (voor ons). Vakantiefiets moet erin passen. Dat waren zo’n beetje de zoekcriteria.

C3

Fijn, weer een Franse auto. Hij wordt nu gepoetst en over anderhalve week is hij van ons. De slechtste investering ooit, maar wel leuk. Hij heeft 15.838 km gereden en is in 2004 voor het eerst gaan rijden. Opties: Audio-installatie, Metallic lak, Stuurbekrachtiging, Anti Blokkeer Systeem, Airbag bestuurder, Airbag passagier, Stuurbekrachtiging, Mistlampen voor, Radio/CD speler, In hoogte verstelbaar stuur, Automatisch dimmende binnenspiegel, Ruitenwisser achter, Derde remlicht, Elektrisch verstelbare buitenspiegels, Boordcomputer, Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen), Cruise control, Centrale deurvergrendeling afstandbediend, Climate control, Bumpers in carrosseriekleur, Getint glas, Hoofdsteunen achter, Elektrisch bedienbare ramen voor, Middenarmsteun, Regensensor, Audiobediening op het stuurwiel, Zij-airbags voor.

En nu maar hopen op jarenlang rijplezier zonder problemen. Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel autopech. Die dingen moeten gewoon rijden.

Reageer

Archief