Kinki Kappers La Roux

Tot zaterdag was ik in de overtuiging dat ik de enige man was die zijn haar liet knippen bij Kinki Kappers in Purmerend. Behalve een verdwaalde junk en een kleuterjoch dat met moeders mee was, had ik er nog nooit een man gezien. Nee, dan zaterdag. Twee hippe pubers met strakke coupe de winkel uit, net toen ik binnen kwam, nog eentje op de stoel en eentje in de wacht. Zaterdag must be de dag die mannen uitkiezen om naar Kinki Kappers te gaan. En wat zegt dat over mij? In ieder geval dat ik doordeweeks tijd heb om naar de kapper te gaan.
Eenmaal op de kappersstoel moest ik denken aan de muziek die ik er een paar knipbeurten geleden hoorde. Raar elektronisch-achtige minimalistische sound. Maar wél goed. Dat vond ik gelijk al, dus ik vroeg aan Brenda wat het was, omdat ik het niet kon plaatsen. La Roux, singer songwriter uit UK die haar cd naar alle Kinki’s in NL heeft gestuurd. Maargoed, zaterdag dus nog maar eens gevraagd wat het was. Er lagen ook ansichtkaarten met een afbeelding van La Roux, voor de pak. En inderdaad, een even spectaculair als kinki, rood kapsel. Op de kaart ook de URL van La Roux op myspace. Ik vind het wel vet. Er staat ook een agenda op myspace, van gigs in 2010. Blijkt dat die rooie op 20 februari in Paradiso speelt!!! Duss…

Reageer

Archief