Xzibit in Purmerend

XzibitMr. X to the Z Xzibit komt naar P3. Daar moet ik als neprappert natuurlijk heen. Xzibit is een held in Amerika. Als rapper redelijk vet maar vooral onsterfelijk geworden als presentator van MTV’s Pimp My Ride. Stoer geregeld van de P3 programmeur. Al vermoed ik dat Mojo hoofdverantwoordelijk is voor het toeleveren van grote namen.

Het herinnert mij er wel aan dat ik nog wat onderzoek te gaan heb. Welke stichting zit er achter P3? Ik kom er nog niet achter. Ook niet door te zoeken op de KvK website. Honderden stichtingen in Purmerend maar nix met P3 of poppodium in de naam ofzo. Hoe zit dat met die vijf ton aan jaarlijkse kosten voor huisvesting? Wat zijn de personeelskosten? Hoeveel inkomsten genereren de concerten. Of hoeveel verlies? Kortom, ik wil nog steeds graag de begroting zien. Of beter, het jaarverslag. Volgende week maar eens bellen met de gemeente Purmerend. Het schijnt dat Mona Keijzer er meer van weet. :)

4 reacties op „Xzibit in Purmerend“

Reageer

Archief
Categorieën