Less is more

Dus…

4 reacties op „Less is more“

 • Zzzzzoooofff:

  Je beste ooit!

 • Gorris:

  Hier kan ik me nou zo kwaad om maken, zo;n blog als dit; alleen al de manier waarop je het woordje Dus geschreven hebt. En dan drie van die puntjes erachter, hoe arrogant kun je zijn. Het lijkt of je werkelijk geen respect meer op kunt brengen voor andersdenkenden, heel langdradige mensen, politici bijvoorbeeld. Of wat dacht je van stotteraars. Waarom zou het nou zonodig zo kort moeten??!??
  Ik vind het helemaal ONBEGRIJPELIJK dat er dan nog mensen zijn die durven beweren dat dit je beste blog ooit is!

  ps ik heb niets tegen “less is more”. Ik heb alleen iets tegen de uitwassen van “less is more”.

 • drecul:

  Hier wordt ik nou zo link van , zo’n reactie van zo’n pseudo wannabee spanjaard die de J niet uit kan schrijven.
  En dan nog respect eisen voor anders denkenden, waarom denk je dat we die mensen zo’n respectloze titel geven, toch niet voor de katsekut of wel.

  Vast een bayboomer, ik zeg een levenslange IP-BAN! ;)

Reageer

Archief