Inzicht in de begroting van P3

Bericht op de website van P3:

‘Dank aan alle petitie tekenaars (maar liefst 2862 stroomden de mailbox binnen in deze paar dagen), steunbetuigingen, belangstellenden en raadsleden die afgelopen dagen hun steun hebben betuigd (en stem hebben gegeven) in de raadzaal van Gemeente Purmerend.
Donderdag 6 november stemden tijdens de Purmerendse begrotingsvergadering de raadsleden unaniem voor het plan om vanaf 2012 240.000 euro op de subsidie te korten in plaats van 500.000 euro per jaar. Hiermee is het behoud van P3 gewaarborgd, wel zal dit consequenties voor de programmering met zich mee brengen. Een cultureel offer dat P3 helaas (en hopelijk tijdelijk) moet brengen om de komende financieel moeilijke jaren door te komen.’

Hoezo cultureel offer? Omdat er een programmering komt die wat meer aansluit bij de wensen van het publiek? Omdat er straks meer mensen naar P3 komen die geld over hebben voor een kaartje. Wie bepaalt of dat een cultureel offer is? P3 Almighty? I’m slightly starting to get PISSED OFF!!! Ben benieuwd of de directeur van P3 ook een salaris offer brengt om deze moeilijke tijden te overleven? Ik wil inzicht in de begroting van P3.

Van het artikel op 3VOOR12 NL krijg ik jeuk.
Maar voordat ik helemaal los ga, eerst grondig onderzoek.

…Graag gedaan!

1 reactie op „Inzicht in de begroting van P3“

Reageer

Archief