Geld over de bald – deel II

6000 netto met nog wat premies (belasting betaal je niet in Tanzania) dus zeg 7000 euro per wetenschapper. Er worden er alleen al door het tropeninstituut 30 uitgezonden elke maand. 7000 x 30 = 210.000 euro per maand. 210.000 x 12 = 2.520.000 euro per jaar. En dan hebben we het nog niet over de kosten voor het vliegen. En ook niet over de kosten van de ingenieurs die ingevlogen worden om kansloze ideeën van de wereldvreemde wetenschappers vorm te geven. Zo hoorde ik van het voorbeeld dat er zware stalen bakken met grind werden ingevlogen om waterstromen te controleren. Ter bescherming van de gewassen. Alleen regent het in de tropen wat harder dan in Nederland en daar gaat je rekenmodel. Met als gevolg dat de stalen bakken met een grote draaikolk in de grond wegzakten.

Reageer

Archief