Voor noppes

Nieuw tweedehands boek gekocht bij Noppes. Voor drie euro: nog net niet voor niks. Vaak als ik op vakantie ga, ben ik er ook wél aan toe. Dan heb ik vooral behoefte aan niks ingewikkelds. Mijn oog viel daarom op een boek van David Baldacci: Doelwit. Gaat nergens over, toch spannond, leest makkelijk. Precies wat ik zocht. Ik ken de schrijver, heb ik eerder wat van gelezen.

Ik ben er in begonnen tijdens de meivakantie. Tijdens mijn fietstocht door het boerenland. Na een paar pagina’s zit ik er helemaal in. Na nog wat extra pagina’s begint mij iets te dagen. Een jonge vrouw, voor het laatst gezien aan de rand van een meer… Vermist. Uhmmm…? Snel doorlezen. En ja hoor, vrouw gevonden op de bodem van het meer. DIT HEB IK AL GELEZEN!! Dat krijg je ervan, met boeken die nergens over gaan. Het lijkt allemaal op elkaar. Na de laatste pagina ben ik alweer vergeten waar het over gaat.

Vorig jaar heb ik mijn boekenkast opgeruimd. Alle boeken eruit waar ik niet aan gehecht was. Hup! in een verhuisdoos en naar Noppes gebracht. Dat ruimt lekker op. Grote kans dat ik bij Noppes mijn eigen boek heb teruggekocht.

Reageer

Archief