HTC Desire HD killer

Hij had me bijna zover, collega Frank. Het is een prachtig apparaat die HTC Desire HD. Android besturingssysteem is hot. Het staat deze maand op de cover van Personal Computer Magazine, de apps rijzen de pan uit, het ene nieuwe android-toestel is nog mooier dan het andere, maar toch, maar toch. Er kleven een paar kleiiine nadeeltjes aan die HTC Desire HD, en aan Android.

Laat ik beginnen met het toestel. Het display meet maar liefst 4,3 inch. Dat steek je niet zomaar in je broekzak. Te groot voor een telefoon, maar te klein voor een netbook. Je blijft scrollen. Verder valt het scherm van de Desire HD tegen. Minder helder dan het amoled-scherm van de Samsung Galaxy S of het retina display van de iPhone 4. Als laatste nadeel is er nog de accuduur. Na een dag moet je echt bijladen. Nou vind ik dat nog niet zo’n probleem, maar wat als na twee jaar de prestatie’s van de accu teruglopen door het gebruik? Haal ik dan nog het einde van de dag met dezelfde accu? Niet echt een aantrekkelijk vooruitzicht.

Maar de belangrijkste reden om toch voor de iPhone 4 te gaan is simpel. De supermarktwijngids app is nog niet beschikbaar voor Android…

Oh ja, en een goeie vriend van mij, de grootste Apple scepticus die ik ken, is razend enthousiast over zijn nieuw iPhone 4. I need an iPhone 4.

Reageer

Archief