Drecul: Wat is er aan de hand met de mainstream media?

Wat is er aan de hand met de mainstream media? De mainstream media die in handen is van een paar corporaties en zo doende jarenlang nieuws bracht die in lijn was met het gedachtegoed van deze corporaties lijken nu 180 graden te draaien. Niet alleen is deze trend te zien in Nederland maar ook over de grens.

Pwoned nieuws/Geenstijl blijken ineens de grootste Pvv bashers te zijn, uiteraard met behulp van de Pvv zelf (dat dan wel).

De grootste propaganda krant van wakker Nederland, De Telegraaf, weet vandaag te melden dat het eigelijk allemaal wel meevalt met de opwarming van de aarde door de CO2 uitstoot.

Nieuwsuur is er na anderhalf jaar ook eindelijk achter gekomen dat de mexicaanse griep een grote Hoax was doordat Het WHO zijn definitie van een pandemie had afgepast. Maar niet alleen in nederland ook over de grens draaien mainstream media als een blad aan een boom. Geraldo, u kent hem wellicht nog uit de veronique/rtl tijd als talkshow host, was voorheen zeer kritisch naar de 9/11 thruth beweging die hij ooit voor gekken uitmaakte. Maar nu lijkt hij ineens om en geeft mensen van deze beweging opeens spreektijd in zijn programma’s.



Glen beck, talkshow host van het doorgaans super conservatieve tv station Fox news, roept mensen op om de banken te laten crashen door je spaargeld van de bank te halen. Nou krijg ik doorgaans graag gelijk behalve in dit geval.

Reageer

Archief