Het grote P3 zomerreces

P3 programma‘Bij het Pop- en Cultuurpodium werken 12 vaste medewerkers’. Ik vraag mij af waar die gasten dan nu mee bezig  zijn? De eerste activiteiten staan pas voor september op het programma. Zouden ze het soms druk hebben met het ontplooien van commerciële activiteiten?

‘De gemeenteraad besloot de exploitatiesubsidie ‘slechts’ te halveren tot 260.000 euro per jaar. Dit betekent dat P3 misschien wat commerciëler moet worden, maar Paulus Brugman vindt vooral de culturele missie belangrijk. De bedrijfsvoering zal wel iets moeten wijzigen. P3 beschikt over een kleine zaal, die bij uitstek geschikt is voor (bedrijfs)presentaties, vergaderingen en partijen. Het grote voordeel is dat er veel audiomogelijkheden zijn. Verhuur van ruimtes kan inkomsten opleveren.’

6 reacties op „Het grote P3 zomerreces“

Reageer

Archief