Druk

Ik ben bezig met de eerste opdrachten voor mij bedrijf. Leuk werk. Veel verschillende opdrachten ook. Tekstschrijven, loopbaanbegeleiding, websites ontwikkelen, videoproductie. Straks krijg ik het nog druk.

Verder ben ik vorige week op bezoek geweest bij Webregio en ga ik voor hun een gastcolumn schrijven. Als ik het leuk vind, en als zij ook nog eens tevreden zijn, dan lijkt het mij leuk om dat vaker te doen. Ik ben nu aan het bekenken waarover ik mijn eerste column zal schrijven. Iemand een idee? Iets wat te maken heeft met de regio. Natuurlijk.

Gisteren bij Presto in Amsterdam een mooie fiets besteld. Nadat ik een kritisch artikel had geplaatst op dirkzijn.nl kreeg ik al snel de winkel aan de telefoon. Lang leve Google Alerts. Zij nodigde mij van harte uit in de winkel in Amsterdam. Daar ben ik geweldig goed geholpen en als het een beetje mee zit kan ik vrijdag 9 september mijn Stevens Randonneur ophalen. Mark! Ik kom eraan hoor!

4 reacties op „Druk“

Reageer

Archief