Wie heeft de wintertijd bedacht?

Afschaffen zeg ik, die wintertijd. Wie zit er op te wachten dat het ‘s avonds in de winter al om 5 uur donker is. Dat uurtje kan in de winter het verschil maken tussen thuis komen in het licht of in het donker. Een verschil van dag en nacht als je het mij vraagt.

Daylight saving time is de Engelse term voor zomertijd. En dan weet je gelijk dat wintertijd helemaal niet bestaat. De wintertijd is de enige echte tijd. In het voorjaar als de dagen langer worden, dan zetten we de klok een uur vooruit. Zodat het nóg later begint te schemeren. Logisch?!?!

1 reactie op „Wie heeft de wintertijd bedacht?“

  • ik vind dit wesite :D irkZijn heel erg informatief en ik leer alle dingen die ik wil weten en trouwens ik ben een kind maar ik vind dat het een hele goede website is en ik vben nog maar 9 jaar !!!!!!! en ik lees ook nog avi plus

Reageer

Archief