Uitsluiting Wilders ‘dom, dom, dom’

Op de website van Trouw: SP-leider Agnes Kant reageerde gisteren furieus op de oproep van de PvdA. „Onbegrijpelijk stom. Wat Timmermans zegt is ondemocratisch, de kiezer kan echt wel zijn eigen afweging maken. Nu kan Wilders roepen dat er eencordon sanitaire om hem heen wordt gelegd. Het is dom, dom, dom.”

3 reacties op „Uitsluiting Wilders ‘dom, dom, dom’“

  • drecul:

    Moet die Wilders koste wat het kost regeren ofzo?

    Trouwens opmerkelijk dat die Wilders net na 9/11 een heel ander verhaal had over de Islam:

    Ik heb al van begin af aan duidelijk gemaakt dat ik niets heb…, dat de VVD niets heeft tegen de islam. Het gaat niet om een religie. In tegenstelling tot Pim Fortuyn die oproept tot een kruistocht, of wat is het, een koude oorlog tegen de islam, wat een verwerpelijke opmerking is, omdat ie daarmee alle moslims op één hoop gooit, heb ik van begin af aan gezegd; de islam daar is niets mis mee, het is een te respecteren godsdienst. Ook de meeste moslims ter wereld, maar ook in Nederland zijn goede burgers waar niets mis mee is. Het gaat om dat kleine stukje moslimextremisme. (…) Ik heb niets tegen de islam.

    Toch vreemd als je hem nu hoort.

  • Achteruitschrijdend inzicht, noemen ze dat.

Reageer

Archief