Stem ‘Big Sister’ Mona

Mona KeijzerIn het Noordhollands Dagblad van dinsdag een artikel over ‘Big Sister’ Mona. Langs de jaagweg in het weiland bij Ilpendam een levensgrote verkiezingsposter van Mona Keijzer. Op het grondgebied van Waterland? Mag dat zomaar? Dat is de vraag van de verslaggever. “Ik zou niet weten waarom niet”, zegt Keijzer. “Het enige dat je nodig hebt is toestemming van degene van wie de grond is. En je moet natuurlijk rekening houden met algemene regels rondom dit soort borden, dat ze het verkeer niet hinderen en zo.”
Woeha! Dat ze het verkeer niet hinderen! Dan zie ik toch al gauw de billboards van Sloggi op mijn netvlies verschijnen. Maar verder een goeie actie. Lekker ondernemend ook. Ik heb het billboard nog niet gezien maar ik heb een vermoeden waar het staat. Waarschijnlijk op dezelfde plek als het bord waarmee Parckpop wordt aangkondigd. Of de kermis in Ilpendam.

Het wordt tijd om mij wat meer te verdiepen in de politieke partijen in Purmerend. De verkiezingen komen hard dichterbij. Voorlopig bindend stemadvies: stem Mona! Enkele weken geleden was ik op bezoek bij Mona op het gemeentehuis in Purmerend. We spraken over de gemeentelijke subsidie voor P3 en de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een andere wijze van exploitatie van het poppodium. Ik wilde graag weten of mijn analyses en aannames op Dirk Zijn juist waren. Dat was wel zo, en verder leverde het gesprek nog wat nieuwe inzichten op. Bijvoorbeeld over de scheiding tussen kerk en staat. En ik leerde Mona kennen als een zeer betrokken en deskundige volksvertegenwoordiger die van aanpakken weet. Nou ben ik doorgaans niet bijzonder onder de indruk van de kwaliteit van de politici in Nederland. Ik ben bang dat het nog een flinke zoektocht wordt naar een politicus die mij er van weerhoudt op Mona te stemmen.

Stem Wijzer: Kies Mona Keijzer! Dat is de CDA slogan voor Purmerend. Ik voel een Dirk Zijn verkiezingsrap opborrelen. :)

Reageer

Archief