The Other Side of Aids

HIV is de oorzaak van de ziekte Aids. Nee, fout, want Aids is geen ziekte maar een syndroom. Aids is een verzameling van 30 verschillende ziektes (vroeger 3 en in een jaar tijd gestegen naar 30) die voorkomen in een patient die HIV positief getest is.

En het testen op het HIV virus gebeurt met een HIV-test toch? Nee, alweer fout! Geen enkele HIV-test detecteert het HIV virus (staat ook in de bijsluiter). Het test op anti-lichamen van een eiwit dat wordt toegeschreven aan HIV. Want HIV is nog nooit geïsoleerd uit een mens, laat staan een Aids patient. Het virus voldoet ook nog eens niet aan de postulaten van Koch, waar isolatie maar ook een aantal andere kernmerken deel van zijn.

Er zijn tot nu toe tal van situaties bekend die tot een valse positieve uitslag kan lijden bij een HIV-test, bijvoorbeeld zwangerschap, griep of vaccinatie. Het probleem daarbij is dat een internist jou gelijk op anti-virale medicijnen zet met alle gevolgen van dien. Want geloof het of niet, de bijwerkingen van deze medicijnen geven voor het merendeel de zelfde klachten als de aan Aids gerelateerde klachten.

Als we het virus nader onder de loep nemen, althans de karakteristieken, want een plaatje bestaat nog niet, dan zien we een zeer intelligent virus met een besmettingsgraad die wiskundig niet verklaard kan worden. Het virus is in staat om 10 jaar in slaapstand te gaan en dan opeens wakker te worden. Het maakt onderscheid tussen seksen, want in het westen ligt de verhouding van besmetting tussen mannen en vrouwen 80/20 procent en in Afrika 50/50. Dus ook geografisch maakt het onderscheid. Daarbij discrimineert het ook nog eens, want homo’s en drugsgebruikers lopen een verhoogde kans. HIV is ook het enige virus wat zijn host infecteert en doodmaakt. Niet echt logisch als je bedenkt dat een virus zijn host nodig heeft om zich voor te planten.

Het is op zijn minst raar dat de farmaceutische industrie elk jaar een vaccin van het snel muterende influenzavirus kan brouwen maar na miljarden dollars en 20 jaar nog steeds geen vaccin tegen HIV heeft. Dit zijn natuurlijk niet mijn woorden maar die van vele specialisten, waaronder Nobelprijs winnaars, die het u haarfijn uitleggen in deze docu, genaamd The Other Side of Aids.

Reageer

Archief