The Other Side of Aids

HIV is de oorzaak van de ziekte Aids. Nee, fout, want Aids is geen ziekte maar een syndroom. Aids is een verzameling van 30 verschillende ziektes (vroeger 3 en in een jaar tijd gestegen naar 30) die voorkomen in een patient die HIV positief getest is.

En het testen op het HIV virus gebeurt met een HIV-test toch? Nee, alweer fout! Geen enkele HIV-test detecteert het HIV virus (staat ook in de bijsluiter). Het test op anti-lichamen van een eiwit dat wordt toegeschreven aan HIV. Want HIV is nog nooit geïsoleerd uit een mens, laat staan een Aids patient. Het virus voldoet ook nog eens niet aan de postulaten van Koch, waar isolatie maar ook een aantal andere kernmerken deel van zijn.

Er zijn tot nu toe tal van situaties bekend die tot een valse positieve uitslag kan lijden bij een HIV-test, bijvoorbeeld zwangerschap, griep of vaccinatie. Het probleem daarbij is dat een internist jou gelijk op anti-virale medicijnen zet met alle gevolgen van dien. Want geloof het of niet, de bijwerkingen van deze medicijnen geven voor het merendeel de zelfde klachten als de aan Aids gerelateerde klachten.

Als we het virus nader onder de loep nemen, althans de karakteristieken, want een plaatje bestaat nog niet, dan zien we een zeer intelligent virus met een besmettingsgraad die wiskundig niet verklaard kan worden. Het virus is in staat om 10 jaar in slaapstand te gaan en dan opeens wakker te worden. Het maakt onderscheid tussen seksen, want in het westen ligt de verhouding van besmetting tussen mannen en vrouwen 80/20 procent en in Afrika 50/50. Dus ook geografisch maakt het onderscheid. Daarbij discrimineert het ook nog eens, want homo’s en drugsgebruikers lopen een verhoogde kans. HIV is ook het enige virus wat zijn host infecteert en doodmaakt. Niet echt logisch als je bedenkt dat een virus zijn host nodig heeft om zich voor te planten.

Het is op zijn minst raar dat de farmaceutische industrie elk jaar een vaccin van het snel muterende influenzavirus kan brouwen maar na miljarden dollars en 20 jaar nog steeds geen vaccin tegen HIV heeft. Dit zijn natuurlijk niet mijn woorden maar die van vele specialisten, waaronder Nobelprijs winnaars, die het u haarfijn uitleggen in deze docu, genaamd The Other Side of Aids.

6 reacties op „The Other Side of Aids“

 • Dirk:

  Interessant weer Dré. Ga de docu kijken als ik tijd heb. Ik ben nu een filmpje aan het monteren. Een interview met mijn vader over de expositie van Wherepalet in de Purmaryn, in het kader van Purmerend 600 jaar. Er hangen veel schilderijen van mijn vader. Portretten van bekende Purmerenders.

 • drecul:

  Daar ben ik voor aangesteld toch?
  Out of the box thinking.

  Ik ben best wel diep in dit onderwerp gedoken en zou bij wijze van spreken niet mistaan in de virologie. ;)

  Ik ben na lang twijfelen overstag gegaan en nu met die hele mexicaanse griep pandemie worden mijn vermoedens alleen maar bevestigt.

 • drecul:

  Binnenkort op 20 januari komt er een film uit genaamd House of numbers, deze film heeft al taloze prijzen vedient op filmfestivals en gaat de hele HIV=Aids theorie op zijn grondvesten laten schudden zegt men.

  zie hier de trailer:

  http://www.houseofnumbers.com/

 • Jonas Salk:

  “Het virus is in staat om 10 jaar in slaapstand te gaan en dan opeens wakker te worden.”
  Nog nooit van gordelroos of koortslip gehoord?

  “HIV is ook het enige virus wat zijn host infecteert en doodmaakt. ”
  Zeggen Ebola en Marburg je misschien iets?

 • Dirk:

  Haha! @pissoff.com. Goeie e-mail extensie, Jonas!

 • drecul:

  Jonas dit is appels met peren vergelijken.

  Ten eerste is een koortslip niet dodelijk en heeft het geen incubatietijd van 10 jaar.

  Daarbij is het herpesvirus geïsoleerd en HIV niet.

  Ebola en het Marburgvirus zijn van een hele andere orde. Deze virussen laten hun host binnen 48 tot 72 uur overlijden en zijn airborn.

  Deze virussen hebben hun host dus niet nodig om te overleven.
  En ook deze virussen zijn op de juiste wijze geïsoleerd.

  Herpes en Ebola of Marburgvirus maken ook geen onderscheid in geografisch plaats bepaling, sekse of levensovertuiging.

  heb je de docu bekeken trouwens?

Reageer

Archief