Sea Shepherd. Meer beelden

Met dank aan Omar Todd, Sea Shepherd Advisor and IT Dude, Dirk Zijn Follower.

“This video clearly shows what happened the last moments before the shonan maru rammed the Ady Gil causing it to sink. Note how at the start of the clip, Pete asks the person at the helm to stop the ship, and how the Shonan Maru is far behind them.”

4 reacties op „Sea Shepherd. Meer beelden“

 • Gorris:

  2-1 voor sea shepherd.

  Overigens, fijn speelgoed die geluidswapens, wel over gelezen maar nog niet eerder gehoord. Schijnen ook erg handig te zijn bij demonstraties e.d.; binnenkort ook te horen rond het voetbalstadion bij u in de stad?

 • drecul:

  Die zijn vorig jaar al ingezet in de vs oud nieuws samen met de befaamde magnetron straal wapen.

 • Ik weet precies wat er hier gebeurd. Zelf al twee keer ondervonden, en altijd moeilijk te bewijzen wie hier fout is. MY ASS !!!! Lijkt mij duidelijk. Die japepn varen sneller en sturen zelfs bij op ramkoers. daarna geen koerswijziging meer. Snap het wel. In ieder geval een boot uitgeschakeld. Eentje minder. Hoop dat de Japanse Research vloot voor eens en voor altijd wordt aangepakt.

 • Dirk:

  Ik dacht al, Arthur, waarblijftie. Je hebt mijn laatste twijfel weggenomen. Thnx, schippertje!

Reageer

Archief