Irak en de Tweede Kamer

Ik krijg steeds meer behoefte om het debat over de conclusies van commissie Davids integraal te bekijken. Omdat ik niet in de gelegenheid was om het live verslag op teevee te volgen heb ik arrogant een aanname van de gebeurtenissen in een blogje getypt. Gorris wees mij in zijn reacties al, pijnlijk scherp, op de tekortkomingen in mijn betoog. Gisteren kreeg ik de tip van mijn ouders om een column in het Noordhollands Dagblad te lezen. Over de glansrol die Mariëtte Hamer in het debat zou hebben gespeeld?! Kan mij er weinig bij voorstellen, maar… ik heb het dan ook NIET gezien.

Ik ben inmiddels begonnen met kijken – luisteren. Inderdaad Gorris, een goed verhaal van Agnes Kant. Vanaf 12’25″.

Get Microsoft Silverlight>

2 reacties op „Irak en de Tweede Kamer“

  • Gorris:

    haha, Dirk, wat een eer! Zomaar nog een blogje dankij mijn reakties.

    Die glansrol van Hamer heb ik trouwens ook niet meegekregen, maar ja ik lees dan ook niet het Noordhollands Dagblad :) .

    Blog-je na het debat weer!

  • Dirk:

    Ja zeker. Ik ben nu over de helft en heb de glansrol ook nog niet ontdekt. Ik zal de column uit het NHD ook bloggen. Je gelooft niet wat je leest.

Reageer

Archief