Indecent Proposal en Herb’s Excellent Adventure

stendersPotverdikkies! Geen lullige opdracht vandaag bij Stenders’ Eetvermaak onderdeel Indecent Proposal. Purmerends trots, de band die wél live durft te spelen, Herb’s Excellent Adventure, is deze week te gast. Of beter gezegd: de lul! In ruil voor het goed uitvoeren van een aantal onmogelijke opdrachten krijgt de band airplay op 3FM. Tot nu toe een seconde of acht in de uitzending van maandag. Goed zoeken. Als alle opdrachten met goed resultaat worden volbracht is er morgen meer airplay. Misschien wel een heel nummer. Maar welk nummer van de nieuwe plaat Blind Spot zullen ze draaien?

Vandaag is de opdracht om een bekende Nederlander voor de camera van Man Bijt Hond te krijgen. De quote van de gevonden BN’er moet morgen worden uitgezonden. Pas dan is de opdracht geslaagd. Ja, pokkepokke! Waar zijn die gasten als je ze nodig hebt. Gelukkig zijn het niet voor niets BN’ers, die houden wel van de camera. Succes mannen!!!

Update: fuck! was vanavond. Morgen dan maar kijken op uitzendinggemist.nl.
Update: vandaag al op uitzendinggemist.nl. Vanaf 5’20″.
Update: uitgebreid verslag op Herbsex.nl

6 reacties op „Indecent Proposal en Herb’s Excellent Adventure“

Reageer

Archief