De Toppers

Martin met backing vogelsDe Toppers?! Rare naam voor een stelletje malloten. Het enige hoogtepunt waar ze mij aan doen denken is Gooische vrouwen. De zingende nieuwgeld wannabe Gooienaar Martin Morero is een cocktail van Froger en Joling. Meer Froger. En een flinke snuf Marco Borsato. Geen topper. Programmamaker en ‘t Gooi-kenner Linda de Mol won er dik verdiend de Televizier-Ring mee. Geniale ende hilarische teksten. Martin Morero is de onbetwiste koning van de contaminatie en andere stijlfouten. Ik zweer het je, als ze het script van Gooische vrouwen in boekvorm uitbrengen wordt het een bestseller. Ik zou het direct bestellen.

Claire: “Ik heb geen alcoholverslaving, ik heb een doseringsprobleem!”
Martin Morero over zijn Personal Assistent: “Cheryl, dit is puur plutonisch.”
Cheryl tegen Evert : “Jij belazert een van de liefste vriendinnen die ik heb. En als je haar nou niet heel snel gaat vertellen dat er een knoop in je snikkel zit, dan doe ik het voor je.”

De beste uitspraken mis ik nog.

Reageer

Archief