Teleblik.nl

Bij mijn collega’s was nog geen nieuwe logincode voor Teleblik bekend. Maar dat kan aan mijn collega’s liggen. Eentje gebruikt het gratis en niet met dubbel wachtwoord beveiligde SchoolTV.nl. Is best aardig hoor, maar heel educatief verantwoord enzo. Daar leren die koters natuurlijk niks van.  En buiten dat: wie denken ze wel niet dat ze zijn. Dat ze voor mij mogen bepalen wat ik gratis mag bekijken en wat niet. Zijn ze bang dat ik al die programma’s op YouTube ga knallen? Ja, terecht, ga ik ook doen. Daar ben ik dan wel een leven lang mee bezig. Maar met een beetje hulp van 17 miljoen medelanders gaat het zeker lukken. Als ze echt slim zijn doen ze het zelf. Kunnen ze nog een aardig zakcentje mee verdienen en hun naderende einde wat uitstellen.

Ik heb meteen de helpdesk verzocht om inloggegevens en gevraagd waarom die niet automatisch elk jaar wordt aangevraagd en verspreid. Ben benieuwd of ik het red om voor de kerstvakantie nog naar Muppets Christmas Carol, met Nederlandse ondertitels,  te kijken.

Reageer

Archief