Linkedin

Ook zoiets. Ik ben ooit een keer begonnen met het aanmaken van een profiel in linkedin. Gewoon omdat het kan. Dacht ik. Het werkt niet bij mij. Na twee half afgemaakte werkgevers en een verkeerd gekozen profielfoto wilde de webiste van linkedin niet meer voor- of achteruit. Ik kan ook niet mailen met die gasten want het mailformulier op de website werkt niet. Bij mij. Daar sta je dan met je rare hoofd en een bullshit verhaal, op het grootste zakelijke netwerk van de wereld. Al twee jaar.

Gisteren kreeg ik een ingeving. Als ik het nou eens via mijn mobiele telefoon probeer. HTC touch HD met internet, opera browser. Weinig kans maar je weet nooit. En ja hoor, het werkt! Wel goedverdegoedver wat is dit nou weer voor onzin. Ook opera op mijn computer geïnstalleerd maar niks hoor, geen veschil. Geen linkedin om mijn computer. Firefox, Chrome en Internet Explorer had ik al geprobeerd. Net als het verlagen van het Windows veiligheidsniveau en het uitschakelen van firewall en virusscan. Iemand nog een idee?

Mijn profiel op linkedin is inmiddels iets minder gaar. Maar het typt niet echt lekker door op mijn HTC. Met tien vingers zit er niet in. Als ik mezelf Google dan komt linkedin op nummer één in de zoekresultaten. Als ik er dan op klik loopt mijn computer ongeveer vast. Grrrrr. Alleen in google cache staat nog een oud restje Dirk. Probeer het eens vanaf jullie kant. En wordt vriendjes, want dat is tot nu toe nog maar één persoon gelukt.

Update: bedankt voor de aangeboden vriendschappen maar linkedin.com loopt vast ende slaat op hol bij mijn poging tot accepteren.
Update: met mijn HTC lukt het wel.

Reageer

Archief