E-mailbericht aan Teleblik.nl

Beste Teleblikkers,

Ik wil graag weten waarom er een wachtwoord nodig is voor Teleblik.nl? En waarom alleen scholen beperkt toegang kunnen krijgen? Het zijn toch allemaal programma’s van de publieke omroep die worden aangeboden? Die programma’s worden toch gemaakt van gemeenschapsgeld en zijn voor iedereen?
Ik werk op een grote scholengroep (Purmerendse ScholenGroep) en bij een schoolaccount horen maar een beperkt aantal persoonlijke accounts. Die moeten wij delen met ruim driehonderd collega’s. Waarom is het niet voor alle docenten mogelijk om toegang te hebben tot de databank? En waarom hebben leerlingen geen toegang?

Misschien begrijp ik het niet helemaal. Maar ik vind het ook bijzonder lastig allemaal. Je hebt een schoolaccount of een teleblik digicode. En met een teleblik digicode kan je met een persoonlijk Entree-account toegang krijgen tot Teleblik. Wat is een teleblik digicode en hoe kom ik aan een persoonlijk Entree-account?

Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden.

Vriendelijke groeten,
Dirk Olsthoorn

1 reactie op „E-mailbericht aan Teleblik.nl“

Reageer

Archief