Obama update

Ik heb nu in totaal 14 mailtjes van de geldmachine van Barack Obama ontvangen. Van campagneleiders, van zijn vrouw, van de distictmanager, en allemaal met dezelfde boodschap: Hillary Clinton is een bitch dus geef ons asjeblieft een beetje geld dan kunnen we dat middels een lastercampagne aan iedereen duidelijk maken.

obama

In 11 van de 14 mailtjes word ik verzocht om $25,- te doneren. In één mailtje wordt uitgelegd hoeveel ik volgens de wet maximaal mag doneren en hoe dat fiscaal een beetje handig kan. Tis wat…

Het draait in Amerika om geld en macht. Lijkt me sterk dat Barack Obama daar iets aan gaat veranderen, hij doet al mee aan het systeem van geld en macht voordat hij president is.  Ik denk niet dat hij weerstand kan bieden aan de geldmachines van de wapenindustrie, gezondheidszorg, olie-industrie en andere machtige partijen die het land regeren.

Intussen wint Barack wel de verkiezingen in Iowa en laat hij Hillary Clinton ver achter zich. Kreeg net een mailtje van hem waarin hij mij bedankt voor alles.  :-)

Dirk –

We just won Iowa, and I’m about to head down to talk to everyone.

Democrats turned out in record numbers tonight, and independents and even some Republicans joined our party to stand together for change.

Thank you for everything you’ve done to make this possible.

Barack

Reageer

Archief