Arriva is Kut met een hoofdletter K!

Arriva is een Kut kut kut bedrijf! Met een hoofdletter K van KUT! Heb 2 en half uur gewacht op de 105 op tramplein. Als je de jongens en meisjes van Arriva vraagt waar de bus blijft, weten ze niks, kunnen ze niks, maar willen ze eigelijk dat je gewoon oprot.Met in bijzonder dat stuk nageboorte van een buschauffeur die met zijn poffertjes porum met een sigaret in zijn bakkes ons (er stonden er meer) maar een stelletje zeikerds vond.

Ik stond daar met een 5-tal bejaarden al vanaf half twee te blauwbekken want dat KUT Arriva had om 3 uur al het kantoortje gesloten zodat die arme mensjes buiten in de kou moesten staan. Toen er eindelijk een 105 kwam aankakken om half 5 heb ik tegen die oudjes gezegd dat we niet zouden betalen, wat we dus ook niet gedaan hebben. Die dikke placenta die buiten stond te roken kwam ook nog even melden aan de chauffeur van de 105 dat ie ons maar mooi moest laten betalen. We hebben hem recht in zijn smoel uitgelachen en zijn gewoon vertrokken.

Het goede nieuws is dat Arriva oprot, want het wordt EBS. Het slechte nieuws is dat die labiele vrucht van een rokende buschauffeur gewoon blijft rijden.

Ik wil Arriva fijne dagen wensen maar vooral de vliegende tyfus!

Zo heee dat lucht op!


En dan nog even dit: EBS wil ons graag laten geloven dat het een Nederlands bedrijf is. Echter is dit helemaal niet zo, het is namelijk een Nederlanse tak van de Egged Group uit Israël, het grootste vervoers bedrijf  aldaar.

Met andere woorden de zoveelste buitenlandse KUT Corporatie die rijk gaat worden over de ruggen van de reizigers.

Reageer

Archief