Drecul: Dutroux en de 30 dode getuigen

Het is wel weer tijd voor een complot. Daar ben ik tenslotte in eerste instantie voor aangenomen. Dit keer een serieus onderwerp. We gaan terug naar midden jaren 90 waar een zaak in belgie de wereld op zijn grondvesten deed schudden, namelijk de zaak Dutroux.

Dutroux bleek meerdere kinderen ontvoerd, mishandeld, verkracht en vermoord te hebben. Ondanks sterke aanwijzingen dat Dutroux handelde in opdracht van een pedofielen netwerk, waarmee veel hoge en bekende mensen in verband werden gebracht, oordeelde het openbaar ministerie in Belgie dat Dutroux geheel op eigen houtje en voor eigen geneugten had gehandeld.

Mark Dutroux was in bezit van vijf huizen en meerdere bankrekeningen met daarop grote sommen geld.
Dat alles van een ww-uitkering. Anonieme getuige die als kind misbruikt zijn in dit netwerk en zelfs dader kennis hebben, omdat ze getuige waren van moorden op kleine kinderen, worden voor gek verklaard in het proces.

Als dat al geen alarmbellen doet rinkelen dan misschien deze volgende Duitse Documentaire uit 2001, die onderzoek deed naar de dood van 30 getuigen in het Dutroux proces, die belastend materiaal hadden omtrend het bewijs van een pedo netwerk.

Deel 2, deel 3

Deze Docu zou ook in Belgie uitgezonden worden maar is op het laatste moment van de buis gehaald.

Update: Uit een docu van Netwerk, die gisteren te zien was, blijkt dat de politie in 1995 al een huiszoeking heeft gedaan bij Dutroux, waar een aantal home video’s in beslag werden genomen waarop Dutroux te zien is, terwijl hij kinderen misbruikt.

Deze homevideo’s hebben een jaar ongezien op een plank gelegen met als reden dat de politie niet over een videoapparaat beschikte.

Reageer

Archief