Drecul: Are we alone?

Ufo’s, vliegende schotels, groene marsmannetjes. Er wordt vaak lacherig over gedaan. Iemand die in aliens gelooft ziet ze vliegen, iemand die claimt ontvoerd te zijn door aliens is helemaal van lotje getikt. Toch?

Of zou het iets genuanceerder liggen? Subjects die beweren ontvoerd te zijn door aliens vertellen onder hypnose vaak verbluffend gedetailleerde verhalen. Mijzelf verdiept hebbende in hypnose en het onderbewustzijn, ben ik ervan overtuigd dat het onderbewustzijn dit soort dingen niet verzint.

Stel dat voormalig minster van defensie Frank de Grave morgen op de TU Delft een lezing houdt en vertelt dat bewoners van andere planeten 10 jaar geleden al contact hebben gemaakt met ons. Zou het NOS journaal daar dan mee openen? In Canada in ieder geval niet niet. In de clip vertelt de voormalige minister van defensie van Canada precies hetzelfde. En meer.

En hij is echt niet de enige serieuze bron. Project Disclosure, geleid door professor Steven Greer, heeft getuigenissen verzameld van onder andere oud piloten , Pentagon medewerkers, astronauten die allemaal stuk voor stuk onder ede in het Amerikaanse congres hun verhaal willen vertellen over hun ervaringen met u.f.o.’s

1 reactie op „Drecul: Are we alone?“

Reageer

Archief