Wakkere Diederik

Diederik Samsom van de PVDA is ook wakker geworden, althans zo leek het. Diederik vindt namelijk dat de baas van het IPCC moet opstappen. Niet omdat er met de data geknoeid is om de Global Warming religie in stand te houden, maar omdat het geknoei een politiek motief diende.

Zo werkt dat dus schijnbaar bij de PVDA, als iemand fraudeert in je bedrijf ontsla je gewoon de directeur. En dan doe je net of de fraude nooit heeft plaatsgevonden.

Nu bekend is dat veel data de Global Warming hypothese niet ondersteund en er zelfs met de data gesjoemeld wordt om de hypothese sluitend te krijgen, zou je verwachten dat Diederik een onderzoek instelt hoe dat climategate nou precies in elkaar steekt.

Maar niets wijst in die richting, want op zijn website valt te lezen dat hij de emissiehandel en opslag van CO2 onder de grond, nog steeds een goed idee vindt.

Gemiste kans! Misschien moet de partij van de theekransjes maar eens aan de koffie. Als Diederik zo begaan is met onze planeet en het milieu, heb ik nog wel een echt probleem om zich druk over te maken. Bijvoorbeeld de effecten van verarmd uranium op de bevolking van Irak en Afghanistan, die daar in munitie gedropt is. Gesteund door zijn eigen partij.

Reageer

Archief