Google Nexus serieuze bedreiging iPhone

Nexus OneNexus One! Dat wordt serieus een concurrent voor de iPhone. Het gaat Google weer lukken om de markt te vergroten. Internet wordt al geregeerd door Google, alleen jammer dat steeds meer internetpagina’s vanaf de mobiele telefoon worden geopend. Daar hadden ze nog niet zoveel kaas van gegeten bij Google. Die markt lag nog open. Maar dat is definitief voorbij. Het Android besturingssysteem is over de kinderziektes heen. De application manager van Android doet het goed. Er zijn nog niet zoveel applicaties als voor iPhone maar dat is een kwestie van tijd. En nu hebben ze dus ook de hardware die het op kan nemen tegen de aantrekkelijke iPhone. De nexus is een pracht apparaat. Op de plaatjes tenminste. En de specificaties liegen er niet om. Ik kan niet wachten tot ik hem dinsdag 5 januari 2010 in de winkel kan bewonderen. Lang leve de Google wereldheerschappij!

5 reacties op „Google Nexus serieuze bedreiging iPhone“

 • Dennis:

  Ziet er zeker goed uit. Ben benieuwd naar Android en hoe vriendelijk dat nu werkt. Heeft dit apparaat nu ook een multitouch display? Kan ik niet vinden in de specs. Wel een losse verwisselbare batterij. Hopelijk neemt Apple dat nu ook over =].

  De 5 MP’s komen er bij de iPhone in juni aan. Waarschijnlijk is de marketing-machine van Apple een beetje aan het lekken:

  http://www.bright.nl/opvolger-iphone-3gs-krijgt-5-megapixel

  En verder vele andere sites.

  Alhoewel google vaak met een minimum aan marketing (overigens wel billboards gezien de afgelopen week) het marktaandeel veilig stelt vraag ik me af of ze opkunnen tegen het marketing-geweld en de creativiteit van Apple. Daar hebben ze nog een lange weg te gaan ben ik bang. Of het product moet gewoon heel erg goed zijn. Ik hoop het!

 • Dirk:

  Ja, dat is waar, iPhone heeft grote aantrekkingskracht. Doen ze goed. Oei oei, opvolger ziet er ook goed uit.

 • Dirk:

  Ja, had ik gezien. Maar ik kan me nog niet zo goed voorstellen wat je er mee moet. Ik bedoel, het heeft geen toetsenbord?!?!! :)

 • Dennis:

  haha, sja da’s waar. ik ben hier erg benieuwd naar. Volgens mij is dit de ultieme laptop met de nadruk op! afwachten maar. Apple zal Apple niet zijn als ze er weer geen mooie speeltjes ingestopt hebben inclusief een paar eigenaardigheden voor met name consumenten maar zeer goed voor de omzet van apple =]

Reageer

Archief